Inventaris- en goederenverzekering

Zeker weten dat je overal aan hebt gedacht?

Verzeker uw zakelijke producten goed!

Inventaris- en goederenverzekering

Of u nu zzp’er, freelancer of DGA bent: zakelijke spullen liggen ook vaak thuis. En thuis kan schade ontstaan, bijvoorbeeld door brand, wateroverlast of diefstal. Van een laptop op de keukentafel, inventaris in uw kantoor aan huis, tot en met handelsvoorraad op zolder. Ook als u een kantoor huurt of een eigen bedrijfspand heeft wilt u dat uw inventaris goed verzekerd is tegen schade. Welke verzekeringsoplossing(en) bij uw onderneming passen, hangt dus af van uw situatie.

Werkt u vanuit thuis?

Thuis heeft u misschien al een particuliere inboedelverzekering van Centraal Beheer. In dat geval zijn uw zakelijke spullen en kantoorinventaris standaard meeverzekerd tot een totale waarde van €25.000,-. Denk bijvoorbeeld aan de inventaris van uw praktijk aan huis. Dit geldt ook als u in een recreatiewoning of kamer woont. Let op: onderweg of in de tuin (buitenshuis) bent u niet verzekerd tegen schade.

Werkt u niet vanuit thuis?

Als u niet vanuit huis werkt, of wanneer uw zakelijke spullen thuis meer waard zijn dan €25.000,-. Dan past een Bedrijfsmiddelen­verzekering goed bij uw situatie. Deze verzekering wordt ook vaak een inventarisverzekering genoemd. De Bedrijfsmiddelen­verzekering maakt u zelf op maat voor uw onderneming.